Overslaan en naar de inhoud gaan

Vereniging - VZW cover

Wat is de verzekering Verenigingen en vzw’s Cover?

Als u een vzw of vereniging hebt, vraagt u zich misschien af of u wel voldoende verzekerd bent. Wat als er een ongeval gebeurt waarvoor u aansprakelijk gesteld wordt? Of als een vrijwilliger een ongeluk krijgt terwijl hij zich inzet voor de vereniging? Of als uw vzw zich moet verdedigen voor de rechtbank? Met de verzekering Verenigingen en Vzw’s Cover bent u goed verzekerd voor risico’s waarmee uw organisatie in aanraking kan komen. Een hele geruststelling!

Alles-in-één voor uw organisatie

  • DVV verzekeringen heeft deze verzekering speciaal uitgedacht voor organisaties die sociaal-culturele en sportactiviteiten organiseren binnen de non-profit sector.
  • Het is de basisverzekering voor vzw’s en verenigingen. Vzw’s die geen personeel, eigen patrimonium of eigen wagenpark hebben, hebben aan deze verzekering vaak genoeg. Wil u advies voor uw vereniging? Raadpleeg een DVV-consulent om te weten welke verzekeringen voor uw specifieke organisatie nodig zijn.

Wat dekt de verzekering Verenigingen en vzw’s Cover?

Net zoals elk ander bedrijf, loopt een feitelijke vereniging of een vzw heel wat risico’s op het vlak van de burgerlijke aansprakelijkheid van de organisatie en de mogelijke lichamelijke ongevallen van haar medewerkers en/of vrijwilligers. Om het u makkelijk te maken dekt de verzekering al deze risico’s in 1 enkel contract.

3 waarborgen
Met deze verzekering bent u zeker van de volgende waarborgen:

  • burgerlijke aansprakelijkheid: we vergoeden de lichamelijke en materiële schade veroorzaakt aan derden.
  • rechtsbijstand: we bieden juridische en financiële bijstand bij geschillen.
  • lichamelijke ongevallen: we komen tussen als medewerkers of vrijwilligers lichamelijke schade oplopen.

Wil u een ruimere bescherming? Dan zijn er keuzewaarborgen mogelijk.
Ontdek meer over de waarborgen

Bron: https://www.dvv.be/nl/verzekeringen/vereniging/verenigingen-en-vzw-s-cover.html

Verzekering_tag
Dutch